Karlstads mysigaste cityshopping

Mangal BBQ

15huset PLAN 1

Välkommen in på grillat hos Mangal BBQ

Mangal som betyder grill, inriktar sig på  att focus på konceptet ska vara just grill.

Första Mangal öppnade I Kista 2002, sedan dess har  det tillkommit ett antal så man nu kan kalla det en kedja och vi har även en variant där konceptet är service to table med en lite mer exklusivare meny, nu är det dags att ta konceptet ett steg längre så nu introducerar vi Mangal Döner Express.

Mangal är ett patent skyddat varumärke som vi är mycket stolta över.

Vi bedömer alltid vilken modell som skulle passa bäst efter läge och yta, vilket som kan vara allt från 50 kvm till 300 kvm. Konceptet star fortfarande med grill I focus men inte bara kebab, våra nya burgare är av första klass där burgare och bröd och alla andra ingredienser är noga framtagna av oss själva.

Vi har även ett brett sortiment av hälsosamma sallader och dipsåser som är framtagna med stor omsorg av egna recept. Våra nya wraps finns nu även I vegetariska versioner men så klart även många alternativ för dig som äter kött och kyckling och även dig som vill ha lite kryddstarkt. Naturligtvis finns också vår pide kvar på menyn men med några nya moderna varianter som tillskott. Våra grillspett är också med I det nya konceptet som tex kyckling, lamm och Adana spett. Mangal Döner Express är ett mycket stilrent koncept , där det ska vara just express som gäller , alltså fortare.

Vi satsar mycket på en stilren inredning med ett koncept som inte ska avvika från några av våra enheter alltså ska du kunna få exakt samma mat, kvalitet och smak oavsett vilken enhet du besöker.

Vårt mål är att du ska kunna komma med eller utan familj , vänner, kollegor  och avnjuta vår meny I en bra miljö med utomordentlig mat.

Facebook
Hemsida

Öppettider

  • Måndag-tisdag 11.00-21.00
  • Onsdag-torsdag 11.00-22.00
  • Fredag-lördag 11.00-00.00
  • Söndag 12.00-21.00

Presentkortet som gäller på över 140 olika verksamheter i centrala Karlstad.

Läs mer

KONTAKTA BUTIKEN

054-101204